Ümraniye Belediyesi, hizmet binası çevresinde yaptırdığı yürüyüş yolu ve spor aletleri ile sabah saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar ilçe halkına spor yapma imkanı sunuyor.

Göreve geldiği 2004 yılından beri, kültürden sanata, sosyal yardımdan spora birçok alanda faaliyet gösteren Ümraniye Belediyesi spor alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. Belediye; Mehmet Akif Kültür Merkezi, Cemil Meriç Kültür Merkezi ve Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde bulunan spor salonları ile çevre halkına spor yapabilme imkanı sunuyor. Her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları sayesinde ise yüzlerce Ümraniyeli öğrenci hem tatil hem de eğitim fırsatı yakalıyor. Bu doğrultuda, Ümraniyeli’lerin rahat bir nefes aldığı yeni hizmet binasının çevresindeki 700 metrelik yürüyüş yolu 7’den 70’e tüm vatandaşların spor yapmasına imkan sağlıyor. Ümraniyeliler yürüyüş yapmanın yanı sıra spor aletleri ile de günün her saatini değerlendirme fırsatı bulabiliyor.

Sporun toplumun her kesimine yayılmasını ve tüm bireylere spor yapma olanağı sunmayı amaçlayan Ümraniye Belediyesi, yürüyüş alanı ile misafirlerini her gün ağırlamaya devam ediyor.