Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçedeki iftar yemeği organizasyonlarına sponsor olan işadamlarını Cemile Sultan Korusu’nda ağırladı. Türkmen, “Sizin bu cömertliğinizin en önemli sebebi inançlarınız, geleneklerinize bağlılığınız ve bu topluma olan gönül borçluluğunuzdan dolayıdır” dedi.

11 Ayın Sultanı Ramazan’ı Şerif’te Üskadar’daki pek çok noktada günlük olarak kurulan iftar sofralarında her gün 30 bin, 30 gün içinde de 1 milyon kişi ağırlandı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de ilçedeki iftar yemeği organizasyonlarına sponsor olan işadamlarını Cemile Sultan Korusu’nda ağırladı. Akşam yemeğinde bir araya gelen hayırseverler birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Üsküdar için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler.

Üsküdarlılarımız adına bir ay boyunca pişen aşlara sponsor olan hayırsever işadamlarına teşekkür etmek için bir araya gelmek istediğini söyleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar’ımıza nefes verme adına, İstanbul’umuzun güzel insanlarına emeğiniz, gayretiniz her türlü gayretin üzerindeydi. Sizin bu cömertliğinizin en önemli sebebi inançlarınız, geleneklerinize bağlılığınız ve bu topluma olan gönül borçluluğunuzdur. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Konuşmalarının ardından katılımcılara Başkan Hilmi Türkmen tarafından teker teker plaket takdim edildi.