Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Çankırılılar Derneği Başkanı Murat Çelikkaya ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Kartal Çankırılılar Derneği Başkanı Murat Çelikkaya, Başkan Yardımcısı Recep Kula ve dernek üyesi Musa Sağlam, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Çankırılılar Derneği Başkanı Murat Çelikkaya, “Belediye Başkanımızın çalışmalarından memnunuz. Kartal’ımız için güzel hizmetler veriyor. Başkan Altınok Öz’ün insan odaklı projelerini destekliyoruz. Başkanımıza, derneklere gösterdiği önem ve desteklerinden dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Belediye çalışmalarından zaman buldukça Kartal’da hemşehri derneklerimize ziyarette bulunuyoruz. Onların Kartal için önemini biliyorum. Derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte daha güzel bir Kartal için çalışıyoruz. Dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Kartal Çankırılılar Derneği Başkanı Murat Çelikkaya, Başkan Yardımcısı Recep Kula ve dernek üyesi Musa Sağlam, Başkan Altınok Öz’e Çankırı halk oyunlarını simgeleyen saatli tablo hediye etti.