Avrupa’daki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken, protez tırnak ve kalıcı makyaj gibi uygulamalarıyla da Almanya’da birincilik ödülleri bulunan Emsal Doğan birikimlerini ve başarılarını Türkiye’ye taşıdıktan sonra merkezinin bir şubesini de geçtiğimiz günlerde bayan ortaklarıyla Mecidiyeköy’de açtı.

Uzun yıllardır televizyon sektöründe uygulayıcı yapımcı olarak birçok kanalda başarılı programlar yapan Sevil Tuğul ve yine Türkiye’de kalıcı makyaj,kalıcı kaş (microblading) uygulamalarında isim yapmış olan eğitmen İlkay Demir ile gücünü birleştiren Emsal Doğan,düğün mevsiminin,mezuniyet döneminin yaklaştığı şu günlerde özellikle gelinlerin,kaynanaların ve öğrencilerin yüz tiplerine göre ölçümler alarak yaptıkları uygulamalarla herkesin merkezden mutlu ayrılması için titizlikle çalışıyor.

Türkiye’ye microblading sistemini ilk getiren Emsal Doğan’ın yeni açılan Mecidiyeköy şubesinde protez tırnak, microblading ( kalıcı kaş,kalıcı dudak,eyeliner,dipliner) 3d ipek kirpik,saç similasyonu ve cilt bakımı uygulamaları bulunuyor.

Erkekler de unutulmadı

Saçı seyrek olan, saç ekim sonrası saç aralarında boşluk kalmış olanlar için de 1-2 seanstan sonra yüzde 100 başarı sağlanan saç similasyonu uygulamaları yapılıyor. Saç dövmesi de denilen uygulama keller için cerrahi olmayan bir kellik giderme yöntemi olarak değerlendiriliyor. Bu yöntem gerçek saç kökleri ve kıl yapıları taklit edilerek özel cihazlar yardımıyla kellik olan bölgelere yapılan uygulanıyor. Ortalama 3 yıl kalıcılığı bulunan işlem 1-3 saat arası sürüyor.

Aynı zamanda sertifika alıp bu mesleğe adım atmak isteyen kişiler için de sürprizler var. ‘Emsal Doğan Academy’ ile belirli günlerde İlkay Demir ve çoğunlukla Emsal Doğan tarafından verilecek olan 2 günlük eğitimler sayesinde yeni bir mesleğe de sahip olabileceği belirtildi.