Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü (KVK) tarafından düzenlenen 3’üncü Sosyal Sorumluluk Günleri 30 Ekim’de başlıyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kalite ve Verimlilik Kulübü (KVK) bünyesindeki Sosyal Sorumluluk Ekibi, hayata dokunan projelerle çalışmalarına devam ediyor. Üniaktivite tarafından Türkiye’nin en aktif iş ve kariyer kulübü unvanlı YTÜ Kalite ve Verimlilik Kulübü, daha farkında, daha duyarlı bir üniversite gençliği oluşturmak adına "Sosyal Sorumluluk Günleri"nin 3’üncüsünü düzenliyor.

Değişen formatı ile yeniliklerle yoluna devam eden "Sosyal Sorumluluk Günleri" etkinliğinde, 30 Ekim’de Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda "Görmek istediğin değişimin kendisi ol" düzenlenecek etkinliğin programı şu şekilde:

11.00-11:30 Açılış

11:30-12:15 Türkiye’de ve Dünya’da Down Sendromu Algısı - Down Türkiye Down Sendromu Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fulya Ekmen

12:30-13:15 Kampüste LÖSEV ve İş Hayatında Sosyal Sorumluluk - LÖSEV İstanbul Koordinatörü Zuhal Ön - Ceyhun Yılmaz

13:30-14:15 Otizm’de Eğitsel Tanılama ve Yerleştirme Süreci - Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Müdürü Prof. Dr. Binyamin Birkan

14:30-15:15 Geri Dönüştür Yarını Dönüştür - Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) Genel Sekreteri Mete İmer - Zeliha Sunal.