Selçuk Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. Bugünden itibaren Belediye Tiyatro salonunda düzenlenecek sinema ve tiyatro günleri ünlü filmleri de izleyicisiyle buluşturacak. Aralık ayı sonuna kadar sürecek etkinlik Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Mustafa Ceceli konseri ile son bulacak. Selçuklu vatandaşlar, 2014’ü Ceceli’nin şarkıları ile uğurlayacak.

2014’ü kültür sanatla uğurluyoruz

Belediyecilik hizmetlerinin sadece alt ve üst yapı hizmetlerinden oluşmadığını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, belediye olarak tiyatro ve kültürel etkinliklere de önem verdiklerini kaydetti. Tiyatro ve sinema gösterileri ile 2014 yılını uğurlayacaklarını, 2015’e ise merhaba diyeceklerini ifade eden Bakıcı, Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler birimi tarafından hazırlanan etkinliğe tüm Selçuk halkını ve İzmirlileri davet etti.

ETKİNLİK PROGRAMI

Selçuk Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında belediye tiyatro salonunda 6 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da“Aslanlar ile Fare” adlı çocuk tiyatrosu gösterisi sunulacak. Buna bağlı olarak 07 Aralık Pazar günü saat 19:30’da “Mutluluk” adlı sinema filminin gösterimi, 13 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da “Tulumbacılar” adlı tiyatro gösterisi, 14 Aralık Pazar günü saat 16:00’da “Cesur Zebra” adlı çocuklar için sinema, aynı gün saat 19:30’da “Yangın Var” adlı sinema gösterisi, 20 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da “Tehlikeli Oyunlar” adlı tek kişilik gösteri, 21 Aralık Pazar günü saat 16:00’da “Sen Ben Biz Bir de Eşek” adlı çocuk tiyatrosu, aynı gün saat 19:30’da “Uzun Hikaye” adlı sinema gösterisi, 23 Aralık Salı günü saat 20:00’de “Kuşlar Şehrinde Macera” adlı çocuk sineması, 29 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’de “Zerde” adlı sinema gösterisi ve son olarak 30 Aralık Salı akşamı Selçuk Pazar yerinde Türk Pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli sahne alacak.