Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Aliağa Belediye Başkan Serkan Acar’ı makamında ziyaret etti. Aliağa Belediyesi’nin İlçe Emniyet Müdürlüğüne verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Hasan Tuğan, Başkan Serkan Acar’a isminin yazılı olduğu sembolik bir polis şapkası hediye etti. Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’ın kendisine yaptığı ziyaretten ve hediyesinden dolayı memnuniyeti ifade eden Başkan Serkan Acar, “Bu güne kadar aldığım en güzel en anlamlı hediyelerden birisi oldu” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyarette; belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Acar, “Aliağa Belediyesi olarak İlçe Emniyet Müdürlüğümüze olanaklarımız dahilinde destek olmak bizim görevimizdir. Bu noktada elimizden ne geliyorsa, üzerimize hangi görev düşüyorsa yapmaya her zaman hazırız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Aliağalı vatandaşlarımızın daha güvenli ve huzurlu yaşayabilmesi adına özveriyle çalışan Emniyet Müdürlüğümüzle iş birliği içinde hareket ederek, çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan da şunları söyledi: “İhtiyaç duyduğumuz her konuda bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen belediye başkanımıza teşekkür etmek adına kendisini ziyaret ettik. Bizlere verdiği bu desteğin nişanesi olarakta kendisine üzerinde isminin yazılı olduğu sembolik bir Polis şapkası hediye takdim ettik. Emniyet teşkilatımızın güvenlik ve huzuru temin çalışmaları ile yerel yönetim hizmetlerinin bütünleşmesi Aliağa adına önem arz etmektedir. Bu noktada bizler Belediye Başkanımız Serkan Acar’ı da teşkilatımızın fahri mensubu olarak görüyoruz.”