İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’ya, AK Parti Genel Merkezi tarafından yeni bir görev verildi.

AK Parti teşkilatlarında uzun süre görev yapmış, ilçe yönetim kurulu üyeliği, il yönetim kurulu üyeliği, 4 yıl il kadın kolları başkanlığı yapmış ve 2011’den bu yana da İzmir Milletvekili olarak TBMM’de görev yapan Nesrin Ulema, AK Parti Genel Merkezi tarafından Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak atandı. Ulema, 81 ilde teşkilatın bel kemiği olan tüm mahalle teşkilatları ve tüm sandık kurullarından sorumlu olacak ve teşkilatları 2015 seçimlerine hazırlayacak.

AYRI BİR ONUR VE GURUR

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Ulema, duygularını şöyle dile getirdi:

“AK Partide siyasi yaşamına başlamış biri olarak değişik kademelerde farklı görevlerde bu güne kadar çalışma şansı buldum, bu onuru yaşadım, bugün de teşkilat başkan yardımcılığı görevi tarafıma verildi bu nedenle de ayrı bir onur ve gururu yaşıyorum. Allah mahcup etmesin, milletimiz için ve partimiz için dün olduğu gibi bundan sona da çalışmaya devam edeceğiz.”

NESRİN ULEMA KİMDİR?

Nesrin Ulema, 20 Aralık 1971’de Çankırı’da doğdu. Babasının adı Enver, annesinin adı Ayşe’dir. Ulema Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi. 1994 yılından itibaren Bornova ilçesinde serbest eczacılık yaptı. Türk Eczacılar Birliği, İzmir Eczacılar Odası, EDAK Ecza Kooperatifi, Çevreci Eczacılar Kooperatifi, Ege Yerel Yönetimleri İzleme Platformu (EYYİD), İzmir Eğitim Gönüllüleri Derneği, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunun aktif üyesidir. İyi seviyede İngilizce bilen Ulema, evli ve 2 çocuk annesi.