İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda Odak Döviz Kıymetli Madenler Anonim Şirketi Genel Müdürü ve Ortağı Bilal Doğan, 2013 yılı içerisindeki iş faaliyetleri kapsamında yüksek ticari kazanç beyan ederek ülke ekonomisine yaptığı katkı ve başarılarından dolayı İzmir Ticaret Odası tarafından düzenlenen vergi rekortmenleri töreninde takdirname ile ödüllendirildi.

İTO’nun ödül töreninde takdirnamesini İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş’ın elinden alan Bilal Doğan duyduğu memnuniyeti şu cümleler ile ifade etti: “Öncelikli olarak bu başarıyı sağlamamızda en büyük pay sahibi olan çalışanlarımıza ve müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca yaratmış olduğumuz istihdam, ülkemize ve Maliye hazinesine vermiş olduğumuz vergilerden dolayı çok mutluyuz. Vergi ödemek bir vatan borcudur. Dileğimiz bir önceki yıllara kıyasla, önümüzdeki yıllarda Allah’ın izni ve müşterilerimizin takdirleri neticesinde iş hacmimizin daha da büyüyerek daha çok kazanç ile daha çok vergi vermek bizlere nasip olur. Çünkü bu sayede ülkemize daha fazla hizmet, daha fazla kalkınma payında katkı sağlayabilmiş olacağız. Bu anlamda vereceğimiz vergiler ile ülkemize daha fazla duble yol, daha çok köprüler, havaalanları ve üniversiteler için devletimizin ihtiyaç duyduğu kaynaklara katkı sağlamış oluyoruz.”

Takdirname ile ödüllendirilen ODAK Döviz ve Kıymetli Madenler A.Ş. Genel Müdürü ve Ortağı Doğan, vergilerin önemi ve ülke ekonomisinin geleceği için sağladığı yararları ise şu cümleleri ile ifade etti: “Doğalgaz ve petrol zengini olmayan ülkemizde çok iyi yetişmiş insan gücü ve geleceğe yönelik olarak ülkemizin kalkınması için projeler üreten, projeler geliştiren nitelikli insanlarımız var. Ülkemizin 2023 yılı (Cumhuriyetimizin 100. yılı) hedeflerine daha çabuk ulaşabilmesi Türkiye’yi Dünya’nın ilk 10 büyük ekonomisinden birine sahip olabilmesi için ve yine ihracatımızın 500 milyar dolara ulaşabilmesi için okullarımızdan mezun olan her gencimizin bir işe yerleşebilmesi için hep birlikte çalışıp daha çok üretmemiz ve daha çok ülkemiz ekonomisine katkıda bulunup, daha fazla vergi katkısında bulunmamız gerekmektedir. Yeni Türkiye’nin ve daha güçlü bir Türkiye ekonomisinin oluşmasına inşallah hep birlikte katkı koyacağız.”