Yol çalışmalarına hız veren Aliağa Belediyesi, hafta sonu Çıtak mahallesinde yaptığı asfaltlama çalışmaları ile altyapı çalışmalarına devam etti. Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada Çıtak Mahallesi girişine sathi kaplama asfalt dökümü yapıldı.

Belediyenin diğer ekipleri ile birlikte koordineli olarak çalıştıklarını söyleyen Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mete Güzelocak, ”Toplam Çözüm ekiplerimizle birlikte yeni mahallelerimizin sıkıntılı olan tüm işlerini programladık. Tespit ettiğimiz sorunları hızlı ve etkili, sonuç odaklı olması için ‘toplam çözüm’ ekibi adında yeni bir oluşum kurarak bürokratik, engelsiz sorunları daha hızlı çözüyoruz. Park bahçe ekiplerimiz, temizlik işleri ekiplerimiz ve fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte yeni mahallelerimize girip bütün eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Mahallelerimizin bütün ihtiyaçlarını, hazırlıklarını daha önceden yaptığımız işleri tamamlıyoruz. Bahçe duvarının boyanmasından taş tamirine, ova yolundan üretim yoluna tüm bunların tamamını gözden geçirerek süreçlerini tamamlıyoruz. Yaptığımız iş Çıtak Mahallemizi İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte, alt yapı ve zemin hazırlığı Aliağa Belediyesi tarafından yapılan, üst kaplaması büyükşehir ekipleri tarafından tamamlanan sathi kaplama ile yolumuzu tamamlıyoruz. Çıtak Mahallemizin parkından, yolundan, sulamasından, çeşmesine kadar aklınıza gelebilecek bütün eksiklileri tamamlayarak çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar planlarımız doğrultusunda diğer mahallelerimizde de aynı plan ve program çerçevesinde devam edecek” dedi.

GÜLEÇ: ’’BİR İSTEDİM ALİAĞA BELEDİYESİ 10 VERDİ”

Mahallemize yapılmasını talep ettiğim hizmetler konusunda, ’’Ben bir istedim Aliağa Belediyesi 10 verdi’’ diyen Aliağa Çıtak Mahalle Muhtarı Üstün Güleç, ’’Aliağa Belediyesi tarafından hizmet anlamında, park bahçeden, köy içi yol yapımına kadar birçok çalışma yapıldı. Bugün itibari ile yollarımızın yapımına da başlandı. Yollarımıza sathi kaplama iki kat asfalt yapıldı” şeklinde konuştu.