Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Aliağa’nın bakıma ihtiyaç duyulan mahallelerindeki cadde ve sokaklarda altyapı ve yol düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Aliağa Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin işbirliği içerisinde yürüttüğü çalışmaların sonuna gelinmek üzere. Kazım Dirik Mahallesi’nin esnaf ve sakinleri sokaklarda yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ediyor. “Belediye mahallemize hizmet getirdiği müddetçe biz her zaman memnun kalırız” diyen mahalle esnaflarından Bedri Çetin, “Belediye ekiplerimiz böyle devam ettiği sürece belediyemizin daha güzel işlere imza atacağına inanıyorum, çalışmalarından dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Aliağa’nın eski mahallelerinin altyapı yenilenmesi kapsamındaki çalışmaları son derece başarılı bulduğunu ifade eden mahalle sakinlerinden Meryem Selçuk, şöyle dedi: “Aliağa’nın ara sokaklarının böyle bir bakıma ihtiyacı vardı, emeği geçen belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”