Çalışanlar arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmanın sağlanması amacıyla her fırsatta personeliyle biraraya gelen Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, sabah kahvaltısında şantiyedeki işçilerle buluştu.

Başkan Mahmut Badem; “Ödemiş’i birlikte yöneteceğiz demiştik. Belediye meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz, memurlarımız, işçilerimiz yani hep birlikte çalışarak, 130 bin Ödemişliye hizmet edeceğiz. Sokaktaki sıkıntıyı sizler daha iyi biliyorsunuz, sorunları tespit edip, birlikte çözeceğiz. Başarıya ulaşacaksak sizinle ulaşacağız” dedi.

Seçimlerden sonra 27,5 milyon TL borçlu bir belediye devralan Başkan Mahmut Badem, geçen yedi aylık süre içinde kaynak bulmak için birçok girişimlerde bulunuyor. Yeni yasadaki düzenlemeler ve payların arttırılması konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile iki defa Başbakanlığı döneminde bir kez de Cumhurbaşkanlığı döneminde görüşmeler yaptı. Ayrıca belediyenin genel durumu ile ilgili hazırlanan dosyayı İzmir milletvekillerine sunarak, konu hakkında çözüm aranmaya devam edilmektedir.

Konuşmasında belediyenin ekonomik durumu hakkında bilgiler veren Başkan; “Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Mali anlamda 27,5 milyon TL. borç yükü altındayken, sizlerin emeğinin karşılığını zamanında alması için mücadele ediyor, kaynak bulmaya çalışıyoruz. Geçmiş dönemde 80-85 gün boyunca maaş almadığınız günleri tekrar yaşamamanız için ödeme önceliğimizi sizin için kullanıyoruz” dedi.

Günümüz şartlarında iş bulmanın çok zor olduğunu ifade eden Başkan; “Hepiniz evinize bir parça ekmek götürmek için çalışıyorsunuz. Bizim kimsenin işiyle derdimiz yok. Unutmayın hepimiz 130 bin Ödemişliye hizmet etmek için buradayız. Halkımız bizden hizmet bekliyor” sözlerini ifade etti.