Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, site sakinleri ile buluşmaya ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan ve yerinde dinleyen Başkan Karabağ, toplantılarda yaptıklarını ve yapacaklarını anlatıyor ve sorunlara anında çözüm getiriyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni dönemde söz verdiği projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor. Yerel seçim sonrası belediye bünyesinde kurulan siteler masası aracılığıyla Başkan Karabağ, site sakinleri ile sık sık bir araya geliyor. Geniş katılımlı toplantılarda belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri de hazır bulunuyor. Belediye yetkilileri, vatandaşların şikayet ve önerilerini bir bir not ederek, çözüm üretiyor. Osmangazi Mahallesi’ndeki İşcan sitesi sakinleri ile buluşan Başkan Karabağ, "Yakın zamanda Osmangazi Kapalı Pazaryeri projesinin hayata geçireceğiz. Sokak arası pazaryerleri bu kente yakışmıyor. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar bulabildiğimiz yerlere kapalı çağdaş pazaryerleri yaptık. Bu sitemizin ve çevresinde yaşanan su baskınlarıyla ilgili altyapı çalışmalarına öncelik veriyoruz. İZSU’nun da ana caddede gerçekleştirdiği çalışma ile taşkınların artık yaşanmayacak" dedi.

Halil Attila Sitesi sakinlerinin de sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Karabağ, bölgeye yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Daha sonra soru cevap şeklinde ilerleyen toplantıda vatandaşlar sorun, şikayet ve önerilerini birinci ağızdan Başkan Karabağ’a iletme imkanı buldu. Birçok mahallede yapılan parke çalışmalarının özellikle yağmur suyu baskınlarının önüne geçtiğini ve aynı zamanda modern bir görünüm kazandırdığını belirten Başkan Karabağ, parklar, oyun grupları ve pazar yeri konusunda vatandaşların kendisine memnuniyetlerini dile getirdiklerini söyledi.

GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI

Başkan Karabağ, Armağan Çağlayan, Seyhan Kent, İrem Sitesi ve Valide Sultan Evleri sakinleri ile de buluştu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Çalışmalarımız ve hizmetlerimizin duyurulması ve sizlere daha hızlı bir şekilde ulaşması için bu toplantıları düzenliyoruz. Tepekule Mahallemizde Pazar yeri sıkıntısı var. Mevcut pazar yeri imarda pazar alanı değil, birinci derece koruma sit alanı olarak gözüküyor. Yani buraya izinsiz çivi çakmamız mümkün değil. Etkinliklerimizi yaptığımız alanda dört bin metrekare yeşil alan terki var. Eğer orayı ‘pazar alan terk’i diye belirlersek mevcut pazar yerini oraya taşımayı planlıyoruz" dedi.