Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, katıldıkları KENT EXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nda belediyenin ihtiyacı olan ürün ve hizmetleri tanıma fırsatı yakaladıklarını söyledi.

16-19 Ekim tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı’nda düzenlenen KENTEXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’na katılan Menderes Belediyesi, dört gün süren fuarda önemli temaslarda bulundu. Fuar süresince belediye müdürlüklerinden bir yetkilinin yer aldığı fuarda, belediyenin ilçeye kazandırmak istediği çalışmalarla ilgili destek alabileceği ürün ve hizmetlerle ilgili ikili görüşmeler gerçekleştirildi. Fuar’da Menderes Belediyesi’nin standı da büyük ilgi gördü. İlçeyle ilgili tanıtım broşürlerinin tanıtıldığı stantta ziyaretçilere belediye çalışmalarıyla ilgili bilgide verildi.

KENT EXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nın kendileri açısından olumlu geçtiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Kurduğumuz özel stantta belediye yetkililerimiz sektöre hizmet veren kuruluşlarla bir araya geldi. İlçenin ihtiyacı olan hizmetlerle ilgili ikili görüşmeleri gerçekleştirme fırsatı yakaladık. Belediye olarak ilçemize yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmalarla ilgili de ziyaretçileri bilgilendirdik. Bizim açımızdan fuar olumlu geçti” dedi.

Menderes’i hak ettiği noktaya taşımak için her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden başkan Soylu, “İlçemize daha iyi hizmet verebilmek için KENTEXPO 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’na katılım sağladık. Fuarda edindiğimiz deneyim ve yaptığımız görüşmeler ile ilçemizin ihtiyaçlarına daha iyi karşılık verebileceğiz. Her çalışmada olduğu gibi fuarda yaptığımız görüşmelerde de vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dikkate aldık. Onların istek ve ihtiyaçlarına göre biz de kendimize bir yol haritası belirledik. Belirlediğimiz yol haritasına göre fuarda gerekli gördüğümüz temasları gerçekleştirdik. Menderesimizi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiriyoruz ve geçirmeyi de sürdüreceğiz. İnşallah kısa sürede ilçemizi hak ettiği noktaya taşıyacağız” diye konuştu.