Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Oto Sanayi Sitesi’nde esnafla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Soylu, seçimden önce verdiği sözlerin yerine getirileceğini söyledi.

İlçede vatandaşlar ve esnafla buluşmalarını sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Oto Sanayi Sitesi’ndeki esnafla kahvaltıda bir araya geldi. Birim müdürlerinin de yer aldığı toplantıda esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen başkan Soylu, seçim öncesinde verdiği sözlerin yerine getirileceğini ifade etti.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Toplantıda konuşan Soylu, “Biz seçim kampanyasında nasıl buradaysak, şimdi de buradayız, yarın da sizlerle olmayı sürdüreceğiz. Bizi sakın seçim öncesi oy istemek için gelen sonra bir daha uğramayan kişilerle karıştırmayın. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Esnafımızın sorunlarıyla alakalı yapılması ne gerekiyorsa yapacağız“ dedi.

“TALEPLER YERİNE GELECEK”

Sanayi sitesinin durumuyla alakalı açıklamada da bulunan başkan Soylu şöyle konuştu: “Oto sanayi sitemizin derlenip toparlanması gerekiyor. Buranın ciddiyeti olması gerekiyor. Mal güvenliği yok, ışıklandırması yok, etrafı çevrili değil, bir mescidi yok. Bunların hepsi hızlı ve kolay bir şekilde yapılacak şeyler. En kısa sürede bu sorunlar çözülecek. İnşallah oto sanayi sitemiz modern bir yapıya kavuşacak.”