Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ’Yerel Buluşmalar’ etkinliği kapsamında ilçede bulunan okulların okul aile birliği başkanları ve üyelerini konuk etti. Hemşehrileriyle aynı sofrayı paylaşmaya devam eden Başkan Uğurlu, toplantıya annesi ile birlikte katılan küçük misafiriyle özel olarak ilgilendi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya ile birlikte 15 Temmuz Kültür Sarayı’nda okulların okul aile birliği başkan ve üyeleriyle bir araya geldi.

Misafirlerinin talep ve beklentilerini dinleyip tek tek not alan Uğurlu, Kemalpaşa’da yaşanan değişim ve dönüşümü anlattı. Kemalpaşalılara daha rahat yaşam alanları sunmak için çalıştıklarını kaydeden Uğurlu, parklarıyla, spor tesisleriyle, kültür merkezleriyle, yollarıyla, sağlık ocaklarıyla, pazar yerleriyle Kemalpaşa’nın bambaşka bir görümüne kavuştuğunu ifade etti.

"Eğitim önceliğimizdir"

Eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini belirten Başkan Uğurlu, eğitim camiasının görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekti. "Bugüne kadar kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile istişarelerde bulunarak okullarımıza ve öğrencilerimize destek olmaya özen gösterdik. Özellikle eskiden belde ve köylerimiz olan yeni mahallelerimizde bulunan okullarımızda tadilat çevre düzenlemesi gibi birçok çalışma yaptık. Hakeza merkezde bulunan okullarımızın da taleplerini bugüne kadar karşılıksız bırakmadık. Eğitime öncelik verdiğimizi belirterek, bundan sonra da okullarımızdan ve sizlerden gelen talepleri karşılıksız bırakmayacağımızı hatırlatmak isterim" diye konuştu.

Başkan Uğurlu, konuşmasının ardından okul aile birliği başkanları ve üyelerinden gelen talepleri dinleyip tek tek not aldı.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar ve davetliler katıldı.