Buca Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen, "Başöğretmen Atatürk Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışması’nda" zirvenin sahibi, Matcho isimli atıyla Buse Şamlı oldu.

Buca Atlıspor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen "Başöğretmen Atatürk Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışması’nda" 20 binici birincilik mücadelesi için kıyasıya yarıştı. Birinciliği Matcho isimli atıyla Buse Şamlı kazanırken, Görkem Kocaoğlu, Necdet Karagülle, Alp Timur Erden ve Burak Korkmaz dereceye giren diğer isimler oldu. Zafere ulaşan Şamlı’ya ödülünü, Buca Belediye Başkanı Levent Piririştina, İzmir Atlıspor Kulübü Genel Sekreteri Adnan Tokdemir ile birlikte verdi. Dereceye giren sporcuları tek tek kutlayan Başkan Piriştina, Buca isminin, sanat, kültür ve sporla anılması için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Başöğretmen Atatürk Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışması ödül töreninin ardından, İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü tarafından, geçtiğimiz ay düzenlenen Atatürk Kupası ve Cumhuriyet Kupası Fotoğraf ve Haber Yarışması Sergisi’ni de gezdi. 20’ye yakın gazetecinin katıldığı yarışmada dereceye giren Mehmet Demirpolat, Kahraman Durak ve Ceyhan Torlak’ı kutlayan Piriştina, gazetecilere ödüllerini İzmir Atlıspor Kulübü Genel Sekreteri Adnan Tokdemir ile birlikte verdi.