Bayraklı Çamkıran Orta Okulu öğrenci meclisi başkanı ve üyeleri Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı ziyaret ederek, okullarındaki eksiklerinin giderilmesi istedi. Kendisine sunulan dosyayı inceleyen Başkan Karabağ, “İmkanlarımız dahilinde sıkıntıları gidereceğiz. Yarı yıl tatilinde gerekeni yaparız. Bunun sözünü veriyorum” dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çamkıran Orta Okulu Rehber öğretmenlerinden Funda Yılmaz eşliğinde gelen öğrencileri makamında ağırladı. Okulun Öğrenci Meclisi Başkanı Cansu Kalem ve meclis üyeleri Eren Can Ceyhan, Melisa Çetin, Gizem Polat, okullarında yanşan sıkıntıları not ederek fotoğrafladıkları dosyayı başkana teslim etti.

TALEPLERİNİ SIRALADILAR

Çamkıran İlköğretim Okulu Meclis Başkanı Cansu Kalem, Başkan Karabağ’dan taleplerini sıralayarak, “Buraya gelmeden önce sizi çok araştırdık. Ne kadar eğitimci bir aile olduğunuzu biliyoruz. Eğitime ve öğrencilere çok önem verdiğinizi de biliyoruz. Kız öğrenciler için misafirhane açtırdınız. Belediyenin dershanesi var ve 1400 öğrenciye burs veriyorsunuz. Meclis olarak okulumuzun bazı ihtiyaçları olduğunu düşündük. Arkadaşlarımızla görüştük. Eksikleri belirledik. Şimdi de size sunuyoruz. Bu konuda bize yardımcı olabileceğinizi düşündük. Sizden yardım istemeye geldik” dedi.

TALEPLERİNİZ GAYET MAKUL

Başkan Karabağ, öğrenci meclisinin kendisine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bayraklı’daki tüm okullara imkanlar dahilinde destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. Karabağ, “Merkez İlköğretim Okulu yanındaki arsaya içinde konferans ve tiyatro salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ile nikah salonunun bulunduğu bir sosyal tesis hayata geçirmek istiyoruz. Oradan öğrencilerimiz de faydalanacak. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerimizi okulunuza göndereceğim. Talepleriniz gayet makul. Bizim belediye olarak yapabileceğimiz işler var. Zemini en doğru nasıl yapabiliriz bir bakalım. Eskiyen lavabo ve fayansları değiştiririz. Yarı yıl tatilinde gerekli olan desteği vereceğiz. Söz veriyorum” dedi.