Bayraklı Belediyesi, Postacılar, Nafiz Gürman ve Çiçek Mahalleleri’nde bulunan üç farklı camide bakım ve tadilat çalışması yaptı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Gelen talepleri değerlendiriyor ve imkanlar dahilinde ibadethanelerimizin eksikliklerini gideriyoruz" dedi.

İbadethanelere olan bakış açısı ve çalışmalarıyla İzmir’de örnek gösterilen Bayraklı Belediyesi, verdiği desteğe devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçede bulunan camiler, cemevleri ve kiliseyi düzenli aralıklarla temizlerken, Fen İşleri Müdürlüğü de gelen talepleri değerlendirerek eksikliklerini gideriyor. Ekipler, son olarak üç caminin sorununu çözüme kavuşturdu.

ELDEN GEÇİRİLDİ

Postacılar Deliklikaya Camisindeki dernek odası tadilattan geçirildi. Caminin dış cephesi tamamen boyandı. Nafiz Gürman Mahallesi’nde bulunan Mustafa Ayan Camisine abdesthane ve tuvaletler yapıldı. Tamamen yenilenen ibadethaneler, cemaat tarafından büyük beğeni topladı. Çiçek Mahallesinde bulunan Sefa Camisinin ise, dış cephesi baştan aşağı boyanarak yepyeni bir hale geldi.

YARDIMCI OLUYORUZ

Desteklerinin talep geldikçe devam edeceğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Yapılan her çağrıya kulak veriyoruz. Müdürlüğümüz yapılacak işin önemine göre bir sıra belirliyor. Ekiplerimiz ibadethanelerimizin kısa süre içinde boya-badana, tamirat-tadilat, bahçe ve çevre düzenlemesi gibi birçok konuda yardımcı oluyorlar. Vatandaşlarımız da yapılan hizmeti görüyor ve takdir ediyor. Hayırlı olsun" dedi.