Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, alanında yürüttüğü hizmetlerle vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Bayraklı’da yaşayan Halil Öngöz isimli vatandaşta, yatalak olan hasta eşi Havva Öngöz’ü periyodik olarak tedavi gördüğü hastaneye getirip götüren belediye personeline pastalı teşekkür etti.

Bayraklı Belediyesi, sağlık alanında verdiği hizmetlerle vatandaşın beğenisi kazanıyor. Sağlık İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden Halil Öngöz isimli bir vatandaş da, yanında getirdiği pasta ile sağlık çalışanlarına sürpriz yaptı. Üzerinde ambulans resmi olan pastayı sağlık işleri çalışanlarına veren ve Bayraklı Belediyesi’nin bugüne kadar yaptığı hizmetleri asla unutmayacağını belirten Öngöz, "Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü bir yıldır hasta ve yatalak olarak tedavi gören eşim Havva Öngöz’ü günlük ve haftalık periyotlarla tedavi gördüğü hastaneye, hastaneden de eve nakilini gerçekleştiriyor. Sağlık konusunda önerilerde bulunarak her konuda yanımızda oldular. Bu hizmetlerin karşılığında ben de çam sakızı çoban armağanı olarak sağlık çalışanlarının fedakarca yaptığı bu hizmetten dolayı onları anlatan bir pasta ile teşekkür etmek istedim" dedi.

SAĞLIK HİZMETLERİNDE MARKA OLDUK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, "İki ambulans, iki de cenaze aracımızla vatandaşımızın 24 saat hizmetinde. Özverili bir çalışma yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın verdiğimiz hizmetten memnun olması bizi mutlu ediyor" dedi.