CHP İzmir İl Kadın Kolları’nın, İzmir’in 30 ilçesinde partinin kadın kolları ile birlikte düzenlediği danışma kurulu toplantısı Urla’da gerçekleştirildi.

Toplantıya, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Belediyesi Meclis Üyesi Öğün Ünal, CHP Parti Meclis Üyesi Ümran Öksüz, CHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, CHP Urla Kadın Kolları Başkanı Fatma Gürsoy, CHP Parti Okulu Eğitmeni Tülay Bayır, CHP İl ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Danışma Kurulu toplantıları ile ilçe ilçe gezdiklerini söyleyen CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, geçmişte yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı ise, "Ülke olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Ulusumuzun geleceğine dair bir referanduma oy vereceğimizin farkına varmalıyız. Kendi kişisel kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak Türkiye’yi düşünmek ve bunun için çalışmak zorundayız" diye konuştu.

"CUMHURİYETİMİZİ YAŞATMAK İÇİN BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞIZ"

Kadınların başladıkları her işi başarı ile yürüteceğini belirten Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: "Urla’da hep birlikte başarılı işler yapıyoruz. Sizlerin azmi ve çalışmaları ile Cumhuriyetimizi yaşatmak için büyük işler başaracağımıza eminim”

Yapılacak genel seçimlerle ilgili gerçekleşen toplantıda, parti üyelerinin görüşleri alındı. Üyeler, toplantının ardından Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı makamında ziyaret ettiler.