Çiğli Bölgesi Sivaslılar Dayanışma Derneği Başkanı Elif Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Sivaslıların yoğun olarak yaşadığı Çiğli’de işbirliği olanaklarını görüşmek üzere Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile makamında bir araya geldi.

Çiğli’de yaşayan Sivaslılar adına Başkan Arslan’a ilk ziyaretlerini gerçekleştiren Çiğli Bölgesi Sivaslılar Dayanışma Derneği Başkanı Elif Arslan ve beraberindeki heyet, derneklerin toplumsal yaşamda çok önemli bir rol üstlendiğini, bu rol paylaşımında belediyelere çok önemli görevler düştüğü konularında önemli açıklamalarda bulundu. Çiğli Bölgesi Sivaslılar Dayanışma Derneği Başkanı Elif Arslan, “Sivil toplum kuruluşları toplumsal barış ve huzurun kaynağıdır. Çok önemli bir hizmeti yerine getirmektedirler. Bu yüzden başta belediyelerimiz olmak üzere bütün kurumlar arası iş birliğine hazır olmalıyız. Çiğli’de de çok sayıda Sivaslı var, yerel yönetimlerle hemşerilerimize daha kolay ulaşmak ve sorunlarını çözmek istiyoruz” dedi.

Çiğli Bölgesi Sivaslılar Dayanışma Derneği olarak yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve her zaman sivil toplum kuruluşlarıyla iyi ilişkiler içinde olmanın öneminin büyük olduğuna değinen Başkan Hasan Arslan, “Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bizim sivil toplum kuruluşlarına bakış açımız hiç değişmedi. Onları ve onlarla kuracağımız ilişkileri çok önemsiyoruz. Dernekler bizim baş tacımızdır. Sorunların çözülmesi noktasında iş birliğine her zaman hazırız. Zaten bir süre sonra onları tek çatı altında toplayacak bir çalışma içinde olacağız” dedi.