Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçeyi mahalle mahalle, sokak sokak gezmeye devam ediyor. Başkan Arslan bu kez Ataşehir ve Yenimahalle’de park ve bahçeler, yeşil alanlar, altyapı ve üst yapı hizmetlerinden güncel birçok soruna kadar yürütülen çalışmalara ilişkin yerinde tespit ve incelemelerde bulundu; eksikliklerin giderilmesi konusunda ilgili birimlere talimatlar verdi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, birim amirleri ile beraber Ataşehir ve Yenimahalle’ye yaptığı ziyarette, yürütülen çalışmalara ilişkin yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Arslan, gezi sırasında esnafın sorunlarını dinlemeyi ve vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Mahallede bulunan parklar, yeşil alanlar, kaldırımlar başta olmak üzere ve birçok yerde yürütülen çalışmaları yerinde gördü.

İlgili teknik birim müdürleriyle gezen Başkan Arslan daha sonra Yenimahalle Mahalle Muhtarı Ramadan Arslanoğlu’nu ziyaret etti, mahallede yürütülen belediye hizmetlerine ilişkin bilgi verdi. Daha sonra Muhtar Arslanoğlu ile birlikte çalışmaların olduğu sokakları gezen Başkan Arslan, Yenimahalle’de planladıkları çalışmaları ilişkin de bilgilendirmede bulundu.

ÇİĞLİ SOKAKLARI SAHİPSİZ DEĞİL

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ilçede yürütülen çalışmaları yakından takip etmeye, vatandaşa hizmetin en iyi koşullarda sunulmasına çok önem verdiğine dikkat çekerek, “Belediye başkanlığına talip olmak yapılan hizmet ve projeleri yakından takip etmek, vatandaş memnuniyetini yerinde tespit edebilmektir. İlçemizde vatandaşlarımızı mutlu edecek birçok projeye imza atıyoruz. Kendi başımıza yürüttüğümüz proje ve hizmetler dışında, büyükşehir belediyemizin iş birliğinde geliştirilen projelerimizle de her mahallemizde yaşamı kolaylaştıracak hizmetleri halkımıza sunmaya çabalıyoruz. Mahallelerimiz ve sokaklarımız sahipsiz değil. Çalışmaya devam edeceğiz” dedi.