Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ege Makedonya Göçmenleri Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve Yenimahalle Spor Kulübü yönetici ve üyeleriyle makamında bir araya geldi.

Ege Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz ve kalabalık üye grubuyla beraber, Yenimahalle Spor Kulübü sporcu ve yöneticileriyle makamında bir araya gelen Başkan Arslan, “Çiğli’nin gelişerek büyüyebilmesi için bütün STK’larla işbirliği içinde olacağız” dedi.

Başta göçmenlerin sorunları, ülkede yaşanan güncel sorunlar ve Çiğli’de ortak yürütülebilecek projeler ile Yenimahalle Spor Kulübü’nün kulüp binası talebi, oyuncu transferi konularında görüş alış verişinde bulunuldu. Görüşmede; Çiğli’nin ortak geleceği için üretilecek her projede işbirliğine hazır olduklarını ve dernek olarak yürüttükleri faaliyetlerde Çiğli Belediyesi’nin her zaman desteğini aldıklarını belirten Dernek Başkanı Yılmaz, “Başkanımız her koşulda bizim yanımızda bunu bilerek hareket ediyoruz. Dernek olarak kadınlarımızın ve gençlerimizin sosyal hayatta kendilerini var edebilmelerini sağlayan, gençlere destek olan çalışmalar yürütüyoruz. Başkanımızın bu konularla ilgili duyarlılığı olduğunu bilmekte ayrıca bizleri sevindiriyor” dedi.

Çiğli’de hizmet veren bütün derneklerin çok önemli çalışmalar yürüttüğünü ve bu çalışmalara katkı sunmanın belediyelerce önemsenmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Arslan, “Kentimizi güzelleştirmek, yenilemek anlamında çalışmalarımız var. Çiğli’ye getireceğimiz bu yeni düzen sayesinde derneklerin yeni fikirleri için de bir şeyler yapabileceğiz. Ataşehir Kapalı Spor salonumuz yakında bitiyor. Spor salonları projelerimizi gençlerimiz için ivedilikle hayata geçirmeye çalışıyoruz. Onları sokak köşelerinden kurtarmaya, sahip çıkmaya, yaşamlarına anlam katmaya çabalıyoruz. Belediye olarak birçok aktiviteyi bir arada yürütüyoruz. Her derneğin başımızın üstünde yeri var” dedi.