İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup toplantısı, İzmir’in Ödemiş ilçesinde gerçekleştirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ve beraberindeki meclis üyeleri, meclis grup toplantısını Ödemiş ilçesinde yaptı. Toplantı öncesinde Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret eden Doğan ve meclis üyeleri, hakkında çıkan iddialar nedeniyle Badem’e destek oldu. Belediye Başkanı Badem ise, iddialara tepki gösterdi. Mahmut Badem, "Ben güvenilir insanlarla çalışırım, Sırtınızı dayayabildiğiniz, güvenebildiğiniz insanlarla çalışmak istersiniz bende bunu yaptım ve yanlış bir şey görmüyorum bunda. Evet kardeşim bizimle çalışıyor ve devlet memurluğundan istifa ederek yanımıza geldi. 10 lira alırken burada 6 liraya çalışıyor. Bu konuda daha fazla konuşmayacağım" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ise, son günlerde Ödemiş’te yaşanan değişimlere dikkat çekti. Doğan, "Başkanımız Ödemiş’te değişim ve dönüşümün mimarı olmuştur. Fakat Ödemişliler 2009 seçimlerinde nasıl olsa başkan kazanacaktır deyip oy kullanmaya gitmemişlerdir. Onu bir kaza olarak görüyoruz. Sayın Badem Başkan değilken de Ödemiş için çalıştı. Son seçimlerde de başkanı yeniden seçtiler. Belediyecilik güvenilir insanlarla çalışmayı gerektirmektedir" dedi.

"BÜYÜKŞEHİR ÖDEMİŞ’E GEREKEN ÖNEMİ VERMİYOR"

Bilal Doğan, daha sonra düzenlenen grup toplantısında bir konuşma yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesini eleştiren Doğan, Büyükşehir Belediyesi’nin Ödemiş’e gereken önemi vermediğini ileri sürdü. Doğan, "Ödemiş’in kökeni 1881 yılına dayanıyor. Eskiden patates ve köfte ile meşhur olan Ödemiş, Başkan Badem ile birlikte tarihi dokusunun da önem kazandığı ve bu yönü ile ön plana çıktığını görüyoruz. Mahmut Badem başkanlığındaki döneminde meyve fidancılığı büyük artış sağladı. Başkanımız arı gibi çalışıyor. Başkanımızın bu kadar büyük bir çaba içerisindeyken, İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ödemiş’e gereken desteği vermemesi Aziz Kocaoğlu’nun ayrımcılık yaptığını gösterir. Kocaoğlu Ak belediyelere haksızlık yapıyor ve destek vermiyor. Biz diyoruz ki CHP’li belediyelere ne yaptıysa diğer AK Partili belediyelere de aynı hizmeti uygulasın. Buradan kendisine, tüm belediyelere eşit davranması için çağrıda bulunuyoruz. Başkan Kocaoğlu’nun son dönemlerde AK Partili belediyelere yaptığı tek icraat büyük LED ekranlarla yapacaklarını anlatıyor olmasıdır" şeklinde konuştu.