Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı (BALEV) tarafından bu sene 18’inci düzenlenen Beyaz Ödüller töreninin en prestijli ödülü olan Beyaz Yaşam Ödülü Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’a verildi.

BALEV’in bu sene 18’incisini düzenlediği Beyaz Ödüller töreni Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olmuş ve topluma fayda sağlamış projeler üretip uygulayan, yaptıkları işler ile bireysel ya da kurumsal olarak toplum yaşamına katkılarda bulunmuş kişilerin ödüllendirilmesinin amaçlandığı Beyaz Ödülleri bu senede düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İş dünyasına yapılan katkıları ve başarılı çalışmaların nedeniyle Beyaz Yatırım Ödülü Dr. Zehra Güngör’e, akademik alanda elde edilen başarılı çalışmaları nedeniyle Beyaz Düşünce Ödülü Doç. Dr. Kazım Önal’a ve sanat ve spor alanında yaptığı katkıları nedeniyle Beyaz Yorum Ödülü ise Doç. Dr. Koray Çalışkan’a takdim edildi.

Beyaz Ödüller törenin en prestijli ödülü olan, BAL’dan mezun olma şartı aranmayan ve yaşamıyla topluma örnek olan ve farklı konularda yaptığı katkılarla topluma eğitim, kültür, yaşam düzeyinin yükselmesine hizmet etmiş kişilere verilen Beyaz Yaşam Ödülünün bu seneki sahibi Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar oldu. Ödülü mazereti nedeniyle törene katılamayan Selçuk Yaşar yerine kızı ve Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı aldı. BALEV tarafından verilen ödülün çok önemli olduğunu söyleyen Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitbaşı, “BALEV tarafından verilen bu ödül bu yıl çok daha anlamlı oldu. Selçuk Yaşar bu yıl 90 yaşını dolduracak. Bu ödül bu yüzden çok güzel bir doğum günü hediyesi oldu. BALEV ailesine çok teşekkür ediyorum” dedi.