Foça Belediye Spor Taekwondo Şubesi, 15-16 Kasım 2014 tarihlerinde, İzmir Buca Afet Evleri Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “Minikler İl Seçme Müsabakaları”na; Antrenör Recep Başkan idaresindeki 2002-2004 doğumlu 9 sporcusu ile katıldı. “Minikler İl Seçme Müsabakaları”na katılan Foça Belediye Spor’lu minik taekwondocular; 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanma başarısını gösterdi.

Dereceye giren sporcuların isimleri şöyle: +57 Kg. Nida İncekara 1.’lik, 27 Kg. Sıla Afacan 1.’lik, 50 Kg. Furkan Deniz Akdeniz 2.’lik, 33 Kg. Tuğba Duran 2.’lik, 36 Kg. Ali Rıza Çelik 3.’lük, 40 Kg. Ahmet Turan Yıldırım 3.’lük, 36 Kg. Miray Çiftçi 5.’lik, 57 Kg. Sıla Çetinkol 5.’lik, 50 Kg. Eda Çetinkol 6.’lık.

Müsabakaya katılan tüm sporcuları tebrik eden Antrenör Recep Başkan; “Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ’a bizlere vermiş olduğu destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Minik Taekwondocularımız, 2015 yılı içinde yapılacak olan minikler ve yıldızlar Türkiye Şampiyonası hazırlık maçlarına katılarak, İzmir’de başarılı oldukları sürece Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacaklar” dedi.

Foça Belediyesi ve Foça Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ; “Sporcularımızı ve Antrenörümüz Recep Başkan’ı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca, Taekwondo Antrenörümüz Recep Başkan’ın, 27 Kasım 2014 tarihinde, Antalya’da 17 ülkenin katılımıyla yapılacak olan Uluslararası Taekwondo Poomsae Müsabakası’nda Teknik Hakem olarak görev yapacak olması, Foçamız için ayrı bir gurur oldu” dedi.