Foça Turizmciler Yatırımcılar ve Esnaflar Derneği (TUDER) Yönetim Kurulu Toplantısını Foça Neilson Club Phokaia’da gerçekleştirdi. Ev sahipliğini yönetim kurulu başkan yardımcısı Bilge Durdu’nun yaptığı toplantıda yeni web sayfası çalışma taslaklarını inceledi.

Toplantıya Başkan Işıl Dirim Kavitaş, Bilge Durdu, Umut Tutar, Remzi Dikbay, Egemen Başyigit , Selma Bülbül, Suzan Gökmen, Hakan Barçın, Ömer Apaydın, Okşan Candemir ve Mahmut Yaman katıldı. Foça tanıtımına da katkısı olması için TUDER olarak planladıkları yeni web sayfası çalışmasına İngilizce dilinin eklenmesi ile yine Foçalılara katkıda bulunması bekleniyor. Toplantıda, Foça turizminin geliştirilmesi hakkında yeni öneriler çalışılırken, ayrıca Foça’nın genel görünümünün değiştirilmesi, Foça’nın kimliğinin belirlenmesi için çalışmalara da başlayan Foça TUDER yeni yönetimi ile aktif bir şekilde çalışmalarını hızlandırdı.

Öte yandan, Foça TUDER Foça’nın geliştirilmesi için yeni projelere hazırlanıyor. İzmir İZSU genel müdürünü de ziyaret edecek olan Foça TUDER su indirimi konusunda da istekte bulunmak konusunda karar aldı.

TUDER yönetim kurulu çalışmaları hakkında bilgi vermek için Foça Belediye başkanı Gökhan Demirağ ile buluşmak için randevu talep etti. İzmir Valisi Mustafa Toprak ile görüşmek için randevu istedi.