Foça Belediye Başkanlığı’nın, Bağarası Mahallesinde düzenlediği yılbaşı eğlencesine çok sayıda çocuk katıldı. Düzenlenen eğlencede, çocuklar yılbaşı kutlamaları sırasında gönüllerince eğlendi.

Foça Belediyesi, çocuklar için yeni yıl eğlenceleri düzenledi. Bağarası, Gerenköy, Yeni Foça ve Foça’da gerçekleşecek olan etkinliklerin ilki, Bağarası Mahallesi Çok Amaçlı Salonda gerçekleşti. Oyun parkları, takım oyunları, yarışmalar, palyaço gösterileri ve yüz boyama gibi pek çok eğlenceli bölümden oluşan yeni yıl eğlencelerine, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclisi Üyeleri Ali Aktaş, Serdar Aksoy ve Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer katıldı. Eğlencelere katılan Kaymakam Ulugölge ve Başkan Demirağ, çocukların yeni yıllarını kutlarken, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini diledi. Eğlenceye katılan çocuklar, Bağarası Çok Amaçlı Salon’a kurulan oyun parklarında gönüllerince eğlenirken, palyaço gösterilerine de eşlik etti. Etkinlikte, çocukların üzerlerine yapay karda yağdırıldı. Programın sonunda, çocuklara meyve suyu ve kek ikramı da yapıldı.

Foça Belediyesinin düzenlediği "2015’e Merhaba Yeni Yıl" eğlenceleri, 24 Aralık Çarşamba, Foça Belediyesi Gerenköy Sosyal Tesisi, 25 Aralık Perşembe, Yeni Foça Çok Amaçlı Salon ve 26 Aralık Cuma, Foça Belediyesi Sosyal Tesisinde de yapılacak.