Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Uzun’u ziyaret etti. Ziyarette işbirliği imkanları konuşulurken, siyasette özlenen tablo oluştu.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un ilçe teşkilat binasında kendilerini ziyaret ettiğini ifade eden AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin Uzun, ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ortamda ilçenin çeşitli sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade ederk, ’’Adalet ve Kalkınma Partisi, siyasi hayata başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimizin ihtiyaçlarına ve isteklerine göre, “Halka hizmetin Hakk´a hizmet” olduğunun bilinci ile durmadan yorulmadan ve hiçbir siyasi ayrılık gözetmeden, halkımızın tamamını kucaklayarak ve onların da teveccühünü kazanarak icraatler üretmeyi şiar edinmiştir.

Bu bilinç ile Sarnıç bölgesinde bulunan, halkımızın piknik alanı olarak kullandığı, Orman Bakanlığı tarafından Gaziemir Belediyesi’ne 10 yıllık tahsis edilmiş olan alanın, Orman Bakanlığı ile Gaziemir Belediyesi arasındaki anlaşmanın süresi doluyor olmasına rağmen, halkımızın çeşitli sosyal etkinliklerinde şimdi olduğu gibi önümüzdeki dönemde de istifade edebilmesi için yeniden tahsisatı konusunda destek vereceğiz. Konuyu Belediye Başkanımızla konuştuk. Kendisinden o bölge için ek yatırımlar yapılarak halkımıza daha güzel ve daha yüksek bir hizmetin yapılması için söz aldık’’ dedi.

Gaziemir halkının görüş, ihtiyaçları ve menfaatleri doğrultusunda her türlü çalışmaya, girişimlerde bulunmaya ve çözümler üretmeye eskiden olduğu gibi hiçbir ayrım gözetmeden önümüzdeki dönemde de devam edeceklerini kaydeden Başkan Uzun, ’’Teşkilatımız olarak muhalefet görevimizi nefsimiz uğruna değil de Gaziemir halkımızın menfaatleri uğruna yapacağımızı kamuoyuna duyurmak isterim’’ ifadelerini kullandı.