Muhtarlarla kahvaltıda buluşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, projeleri ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi, muhtarların kentle ilgili görüş, öneri ve isteklerini dinledi.

Düzenli olarak muhtarlarla bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir kez daha muhtarların sesine kulak verdi. 16 mahallenin muhtarıyla kahvaltıda bir araya gelen Şenol, geçen 5,5 yıllık sürede hayata geçirdiği ve önümüzdeki yıllarda hayata geçireceği proje ve hizmetleri anlattı, onların sorun ve önerilerini dinledi. Ortak akıl ve katılımcı yönetimin önemine değinen Başkan Şenol, “Mahallenizdeki sorun ve aksaklıklara hakim olarak, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyip bize iletin. Biz de çözüme kavuşturalım. Çünkü Gaziemir güzel hizmetleri hak ediyor. Biz Gaziemir’i emeğimizle, çalışmalarımızla güzelleştirdik. Sizin de desteğinizle yeni projelerimiz hayata geçirecek, kentimizi daha da güzelleştireceğiz” diye konuştu.

Muhtarların mahallelerindeki ihtiyaçları dile getirdikleri toplantıya belediye meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları Mehmet Tuncer, Önder Keskin ve Mustafa Duman ile birim müdürleri katıldı. Muhtarların isteklerini ilgili başkan yardımcısı ve birim müdürüne not aldıran Şenol, istekleri en kısa sürede sonuçlandıracaklarını söyledi.

Periyodik toplantıların mahallelerindeki sorunların sağlıklı ve hızlı bir şekilde çözülmesinde etkili olduğunu ifade eden muhtarlar, elektrik, su, telefon, kırtasiye, çay, şeker gibi her türlü ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanması nedeniyle Başkan Şenol’a teşekkür etti. Toplantı sonunda muhtarlara ofislerine asmaları için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un fotoğraflarının yer aldığı hediye paketi sunuldu. Toplantıda, 2015-2019 döneminde hayata geçirilecek projelerin yer aldığı Stratejik Plan’da muhtarlara verildi.