İzmir’i 2005 yılından itibaren başlattığı altyapı çalışmalarıyla doğalgazla buluşturan İzmirgaz ailesi, geleneksel hale gelen yılsonu personel gecesinde bir araya geldi. Gecede tüm personel canlı müzik eşliğinde 2014 yılının yorgunluğunu atarak, 2015 yılına ’’merhaba’’ dedi.

Yoğun geçen yılın ardından, yeni yıla yaklaşılan bu günlerde İzmirgaz, düzenlediği gecede saha, idari personel ve iş ortaklarını bir araya getirerek yeni yıl için moral depolamalarını sağladı. Gecede yılın yorgunluğunu birbirinden güzel şarkıların eşliğinde doyasıya eğlenerek atan çalışanlar, bol bol sohbet etme şansı buldu.

Zorlu bir yılı daha geride bıraktıklarını belirten İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata; “2005 yılından itibaren hedefimiz, çevreci ve ekonomik bir enerji çeşidi olan doğalgazı, İzmir’in tamamına yayarak İzmirlilerin kullanımına sunabilmekti. Bugün itibariyle bu hedefimize önemli ölçüde ulaşmış olduğumuzu görüyoruz. Bütün bunları hep birlikte çok çalışarak yaptık. 2014 yılını da geçmiş yıllarımızda olduğu gibi, hedeflerimize ulaşabilmek adına, çalışma arkadaşlarımız birlikte yoğun bir şekilde çalışarak geçirdik. 2015 yılı içerisinde de tüm İzmirgaz ve iş ortaklarının İzmir ve İzmirliler için aynı gayret ve hassasiyetle çalışacaklarına inanıyor, 2015 yılının şirketimize ve çalışanlarımıza başarı ve mutluluk getirmesinin diliyorum” dedi.