AK Parti İzmir milletvekilleri Aydın Şengül, Rifat Sait, Ali Aşlık, Nesrin Ulema ve Hamza Dağ, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu ziyaret ettiler. Toplantıda İzmir’in sağlık konuları masaya yatırıldı. Özellikle Bayraklı şehir hastanesinin durumunun ele alındığı toplantıda Kınık, Menderes ve Buca’da yapılacak hastanelerin son durumu görüşüldü. Diğer yandan Sağlık Serbest bölgeleri ve Kamu Hastane Birliklerinin genel durumu da konuşulan konular arasında yer aldı. Bayraklıda yapılacak olan dev sağlık hizmeti olan Şehir hastanesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Çed raporunun alınmasıyla çalışamalara başlanacağı belirtildi.

AK Parti İzmir milletvekilleri geçen ay İzmir’deki AK Partili 6 belediye ve İl başkanlığı temsilcileriyle bir toplantı yapmış, İzmir’in yereldeki sorunlarını raporlayarak Ankarada yetkilerle görüşülmesi kararına varmışlardı. Bu kapsamda ilk toplantıyı Sağlık bakanı ile gerçekleştiren AK vekiller, önümüzdeki günlerde Çevre ve Şehircilik, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor bakanlarıyla ayrı ayrı görüşecekler.

AK Parti İzmir milletvekilleri, İzmir için çalışıyoruz ve birlik içindeyiz mesajını vermekten de geri durmuyorlar. AK vekiller, Ankara’dan İzmir’e hizmet amacıyla bakanlıklar arasında mekik dokuyacaklar.