İzmirli sanatçı Gupse Özay, Türk sinema tarihinde bir ‘ilk’e imza atarak İzmir’i gururlandırdı. Türk Sineması’nda ilk kez bir kadın komedi oyuncusu, kendi yazdığı bir karakteri beyaz perdeye taşıdı. Gupse Özay’ın hem yazıp hem de başrolünü oynadığı Deliha 14 Kasım’da vizyona giriyor.

İZMİR GALASI 15 KASIM’DA OPTİMUM’DA

BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi tarafından organize edilen ve adeta bir klasik haline gelen İzmir galası Deliha filminde de düzenleniyor. 15 Kasım Cumartesi günü İzmir Optimum Outlet’de bulunan Cinemaximum Sinemalarında gerçekleşecek olan gala gösteriminde seyirciler, film ekibi ile birlikte seyretme keyfini yaşayabilecekler. Gala gösterimi öncesinde kurulacak olan sahnede kısa bir söyleşi gerçekleştirecek olan film oyuncuları izleyicilerin sorularını yanıtlayıp fotoğraf çekimi gerçekleştirecekler.

Devajans Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada; "Deliha ile, Türk sinemasında ilk kez bir kadın komedi oyuncusu, kendi yazdığı bir karakteri beyazperdeye taşıyor. Tüm seyircilerimizi bu keyifli filmi izlemeye davet ediyoruz" dedi.

Eğlenceli ve macera dolu hikaye, tüm mizahına rağmen elbette bir kadının kaleminden “aşk”ı da unutmuyor! Deliha’nın hikayesi “aşk”ın etrafında dönüyor. Fragmanı yayınlandığı günden beri sosyal medyada en çok konuşulanlardan biri olan Deliha’nın yapımcılığını BKM Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Eyyvah Eyvah serisiyle, toplamda 10 milyon sinema seyircisine ulaşmış Hakan Algül oturuyor.

ÇEKİMLERİN BİR BÖLÜMÜ ŞİRİNCE’DE

Çekimlerinin bir bölümünün İzmir’in Selçuk ilçesinde bulunan Meşhur Şirince Köyü’nde gerçekleştiği Deliha, hem deli, hem delikanlı; hem tez canlı hem çok iyi niyetli Zeliha karakteri ile beyazyerdeye çıkacak olan Gupse Özay’a hikayesinde Derya Alabora, Esin Eden, Cihan Ercan, Barış Arduç, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Korkmazel, Korhan Herduran, Ali Çelik, Nezih Tuncay, Gülay Baltacı, Feriha Eyüboğlu, Benian Sönmez, Gülsüm Alkan, Serap Durmaz, Kadriye Çetinkaya, Jeyan Tözüm, Fatih Özkan’da oluşan kahkaha garantili bir ekip eşlik ediyor.