Salihlililer her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Salihlililer Derneği’nin düzenlediği yıl sonu balosunda buluştu.

İzmir Balçova Termal Otel’de gerçekleştirilen İzmir Salihlililer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği yıl sonu balosuna CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ve Hülya Güven, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, GEMA Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ertan Gökçe, İzmir’de ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde iş hayatında adından başarı ile söz ettiren çok sayıda Salihlili, İzmir Salihlililer Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, eşleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İzmir Salihlililer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayati Ertuğrul, ’’Bizler Belediye, Sivil Toplum Kuruluşları, odalar ve derneklerle sürekli olarak çalışmak ve proje üretmek istiyoruz. Bu konuda da iddialıyız. Onlarla çalışmak bizlere, onur ve gurur veriyor. Belediye Başkanımız Sayın Zeki Kayda ile yaptığımız görüşmelerde aldığımız olumlu hava gerçekten bizlere sevinç veriyor. GEMA Vakfı’mızın Gediz Havzası’nın korunması, ağaçlandırma ve erozyonun önlenmesi çalışmalarını ve aynı zamanda sosyal faaliyetlerini de çok yakından takip ediyorum. Sayın Şener Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Derneğimizin GEMA Vakfı ile çalışmaları giderek ivme kazanıyor. Salihli Ticaret ve Sanayi Odamızın, Salihli’nin tarihi, kültürü, turizmi, ekonomisi ve Organize Sanayi Bölgesi ile yapmış olduğu çalışmaları takip ediyoruz. Ticaret ve Sanayi Odamızın bünyesinde oluşturulan A Takımı ve Kadınlar Birliği’ni de çok önemsiyoruz’’ diye konuştu.

Gece konuşmaların ardından canlı müzik ile devam etti. Gece boyunca Salihlililer, hem anılarını tazeledi hem de birbirinden güzel şarkılar eşliğinde eğlendi.