Karşıyaka Belediyesi, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde bir panel düzenliyor. Önemli kişilerin ağırlanacağı panelde, Gazeteci-Yazar Nedim Şener de konuşmacı olarak katılacak.

Karşıyaka Belediyesi, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü, İzmir Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde düzenlenecek panelle kutlayacak. İnsan Hakları ve Günümüzde Gazetecilik isimli panelde, Gazeteci-Yazar Nedim Şener, Doğan Haber Ajansı Tunceli Muhabiri Ferit Demir, İzmirli usta gazeteciler Gönül Soyoğul ve Halil Hüner de konuşmacı olarak yer alacak.

İNSAN HAKLARI VE GAZETECİLİK

10 Aralık Çarşamba günü saat 11.00’de başlayacak olan panel, Karşıyaka Nikah Sarayı’nda gerçekleşecek. Panelde, gazeteciliğin günümüzde geldiği nokta ve habercilikte ele alınan ’insan hakları’ konusu tartışılacak. Doğuda ve batıda gazetecilik olgusu ve habere bakış noktaları ele alınacak. Güncel konuların da değerlendirileceği panelin açılış konuşmalarını ise, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel yapacak.