Konak Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Konak Belediyesi müsabakaları başlayan 10 takıma malzemeleri, Spor Müdürlüğü’nce düzenlenen törenle teslim edildi. Konak Belediyesi’nin Basmane’deki hizmet binasının girişinde düzenlenen törene Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın yanı sıra kulüp yöneticileri de katıldı. Ayakkabı, top, eşofman, forma ve yağmurluk gibi futbol malzemelerinden oluşan malzeme kolileri dağıtılmak üzere Yeşilova Spor Kulübü, Atilla Spor, Ülkü Spor, Damlacık Spor, Kaleçamlık Spor, Gültepe Spor, Kaya Spor, Torosgücü Spor, Yapıcıoğlu Spor ve Yılmazkaya Spor yöneticilerine verildi.

10 KULÜBE MALZEME YARDIMI

Törende konuşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, ilk etapta 1. Amatör Küme’de faaliyet gösteren 10 spor kulübüne yardım ettiklerini, ikinci etapta da Şubat ayında müsabakalara başlayacak 14 kulübe yardım edeceklerini söyledi. Konak’ta faaliyet gösteren 24 amatör kulübün tamamına malzeme desteğinde bulunacaklarını ifade eden Başkan Pekdaş, sporun insan yaşamında vazgeçilmez hale geldiğini dile getirdi. Sporun birleştirici gücüne de değinen Pekdaş, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp, onları sosyal sorumluluk sahibi olmasını, yaşamlarını disipline etmesini de sağlıyor. Bu anlamda katkı koyan kulüplerimize teşekkür ediyorum. Yardımların yerine ulaşmasını diliyorum” dedi.

Konak Amatör Kulüpler Birliği Basın Danışmanı ve Damlacık Spor Kulübü Başkanı Ahmet Naci Yıldız ise katkılarından ötürü Başkan Pekdaş’a teşekkür etti. Yıldız, bu tür destekler sayesinde amatör kulüplerin ayakta kaldığını belirterek, desteklerin sürmesini istedi.