Menderes’e diş polikliniği kazandırılmasına yönelik Menderes Belediyesi ve Kamu Hastaneler Birliği İzmir İli Güney Bölgesi Genel Sekreterliği arasında protokol imzalandı.

Menderes Belediyesi’nde gerçekleşen törende, imzaları Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile Kamu Hastaneler Birliği İzmir İli Güney Bölgesi Genel Sekreteri Profesör Doktor Behzat Özkan attı. Gerçekleşen protokol ile belediyeye ait iki iş yeri, 10 yıl süre ile İzmir Eğitim Diş Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek. Poliklinik 2015 yılının Nisan ayında Menderesli vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

"HİZMET VATANDAŞIN AYAĞINA GELİYOR"

Protokol töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İnsan yaşamının en önemli unsurlarından birisi sağlık. Bu kapsamda sağlık adına atılacak her adım, yapılacak her çalışma insanımıza doğrudan etki ediyor. Biz de bu bilinçle hareket ederek ilçemizin sağlık alanındaki eksikliklerini tamamlıyoruz. Menderesli kardeşlerimizin sağlık hizmetlerinden rahat bir şekilde yararlanabilmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Kamu Hastaneler Birliği İzmir İli Güney Bölgesi Genel Sekreterliği ile yaptığımız protokol ile ilçemizin sorunlarından birisine daha merhem oluyor ve ilçemizdeki bir eksiği sona erdiriyoruz. Menderesimize kazandıracağımız Ağız Diş Sağlığı Semt Polikliniği ile hizmet vatandaşımızın ayağına geliyor. Artık Menderesli kardeşlerimiz yaşadıkları sorun için başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacak” dedi.

NİSAN AYINDA HİZMETE GİRECEK

Kamu Hastaneler Birliği İzmir İli Güney Bölgesi Genel Sekreteri Profesör Doktor Behzat Özkan ise, şu ifadedelere yer verdi: "Kurum olarak ağız ve diş sağlığına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda bölgemizde yer alan ilçelerde Ağız Diş Sağlığı Semt Poliklinikleri’ni kuruyoruz. Menderes’te de belediye başkanımızın desteğiyle Nisan ayında polikliniğimiz hizmete girecek."