Menderes Belediyesi adına katıldıkları turnuvadan madalya ile dönen genç karateciler kazandıkları madalyaları Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya getirdi.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, katıldıkları Ege Bölgesi Şampiyonası’nda 3 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya alarak bölge şampiyonluğu kazanan genç karatecileri makamında ağırladı. Genç karateciler Menderes Belediyesi adına katıldıkları turnuvada yıldızlar, ümitler ve gençler kategorisinde kazandıkları madalyaları Başkan Soylu’ya getirdi.

Madalyasını boynuna takan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Görece’de ki ilk ve orta öğretim öğrencilerimiz belediyemiz adına Ege Bölgesi Şampiyonası’na katılım sağladı. Kendileri büyük bir başarıya imza atarak bölge şampiyonluğunu ilçemize kazandırdılar. Kendilerini Menderesimize kazandırdıkları başarıdan ötürü kutluyorum. Onların almış oldukları başarılar bizleri de mutlu ediyor. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren her alanda başarı için çalışıyoruz. Spor da bunlardan birisi. Sporun farklı dallarında bugüne kadar aldığımız başarılara bir yenisini daha ekledik. İnşallah daha büyük başarılara imza atacağız. Amacımız gençlerimizde spor bilincini oluşturmak. Onların sosyalleşmesi adına gerekli her türlü çalışmayı gerçekleştiriyoruz ” dedi.

Menderes’te gençlere yönelik önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Başkan Soylu, “Menderesimizin kalkınmasına yönelik başlattığımız hamlelerde gençlerimizi unutmadık. Genç kardeşlerimiz için spordan sanata, eğitimden kültüre birçok çalışmanın içindeyiz. Yaz ve kış spor okullarımıza gençlerimizin ilgisi çok büyük, amatör tiyatro gruplarına da destek oluyoruz. Eğitim anlamında ise bir ilki hayata geçirerek okula yeni başlayan minik kardeşlerimize eğitim setleri ile destek olduk. 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için sınava hazırlık kurslarını başlattık. Onların modern tesislerde eğitim görmesi için kısa zamanda Menderes Gençlik ve Eğitim Merkezi’ni faaliyete geçireceğiz. Genç kardeşlerimin abileri olarak yanlarındayım. Onlar için durmadan, yılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz“ diye konuştu.