İzmir’in Ödemiş ilçesinde, 1997 yılında yayın hayatına başlayan Küçükmenderes Bölge Gazetesi, 18. kuruluş yıl dönümünü sade bir törenle kutladı.

24 Aralık 1997 yılında Ödemiş ilçesinde yayın hayatına başlayan Küçükmenderes Bölge Gazetesi, 17 yılı geride bırakarak 18. yaşına girdi. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle, gazetede bir kutlama töreni düzenlendi. Törene, gazete çalışanı katılırken, çalışanlar, 18. yılı için bir de pasta kesti.

18 yaşına girmenin mutluluğunu pasta keserek kutlayan Küçükmenderes Bölge Gazetesi başyazar Mustafa Erdal, bir çok gazete ve dergide çalıştığını, 68 yıldır yazarlık yaptığını söyledi. Erdal, "Geçmişte birçok gazete ve dergide çalıştım. 1997 yılında Ödemiş’te kurulan Küçükmenderes Bölge Gazetesinde de köşe yazarlığı yapmaya başladım. 18 yıldır hiç ama hiç ara vermeden Küçükmenderes Bölge Gazetesinin başyazarı olarak çalışıyorum. Gazetemiz ilk gün olduğu gibi bugüne kadar ilkesinden ve çizgisinden hiç sapmadan 18 yaşına geldi. Başta Osman Berber ve tüm gazete ekibine başarılar diliyorum. Ben de bu ekibin içinde yer almaktan çok mutluyum. Köşemde hergün günlük olan biten gelişmeleri, genel ve yerel tarihte yaşananları okuyucularımıza aktarmaya devam ediyorum. Küçükmenderes Bölge Gazetesine nice güzel başarı dolu seneler diliyorum" dedi.

Gazetenin kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Bademde gazeteyi ziyaret ederek çalışanlara başarı diledi. Badem, "Ödemiş’te 18 yıl önce kurulan Küçükmenderes Bölge Gazetesi ilk günden bugüne Ödemiş’in ve bölgenin nabzını tutarak her gün okuyucularına ulaştı. Bir zamanlar gazetenin 8. yaş gününü birlikte kutlamıştık. Sonra 9. 10. yaşlarına ulaştı. Bugün ise 18 yaşında ben Küçükmenderes Bölge Gazetesine bundan sonrada başarılı dolu yıllar diliyorum" şeklinde konuştu.