Optimum’da yeni yıl heyecanı, birbirinden özel ve eğlenceli etkinliklerle yaşanacak. Yılbaşı öncesinde de 7’den 77’ye ziyaretçilerinin mutluluğunu hedefleyen Optimum Outlet, yeni yılı birbirinden özel etkinliklerle karşılayacak.

Optimum’a gelen minikler, 20-21-27-28 Aralık tarihlerinde Noel baba ve Noel anne ile sosis balonlar yapıp mini-club danslarına katılacak. Yetenek Sizsiniz’in unutulmaz finalistleri Moon Star Family grubu da 13 Aralık’ta Optimum’da yılbaşına özel kostümleri ve yeni koreografileri ile flashmob süprizi yapacak. Optimum’da eğlence, yeni yıl korteji ile doruklara çıkacak. Gözalıcı kostümleri ve özel gösterileri ile yeni yıl korteji, 20 Aralık’ta Optimum’da renkli görüntülerin yaşanmasına neden olacak. 27-28 Aralık tarihlerinde ise ziyaretçileri Noel Baba bandosu karşılayacak.

Yeni yılın en sevimli simgelerinden Noel baba ile eğlenme imkanı bulacak minikler her hafta sonu ve 29-30-31 Aralık’ta Noel baba ile hatıra fotoğrafı çektirebilecek. Optimum Outlet’te 7’den 77’ye herkes için unutulmaz bir yeni yıl etkinlik programı 31 Aralık akşamına kadar birbirinden özel sürprizlerle ziyaretçileri bekliyor.