Torbalı Belediyesi Spor Okulları faaliyete geçtiği günden beri, farklı branşlarda 710 öğrenciye kurs veriyor. Kurslara eklenen yeni branşlarla kursiyer sayısını yükseltmek isteyen spor okullarında hedef, önemli başarılar elde etmek ve milli sporcular yetiştirmek.

JUDO ve BASKETBOLA PROFESYONEL DESTEK

Judo ve Basketbol alanlarında iki eğitimciyi daha kadrosuna ekleyen Spor Okulları, hedef büyüttü. Ülke çapında önemli başarılar elde etmek istediklerini belirten eğitmenler Salih Tufan ve Mehmet Akyıldız uzun yıllarını spor camiasında geçirmiş antrenörler. Judo Eğitmeni Salih Tufan Durmuş 25 yıldır milli sporcu ve antrenör olduğunu belirterek, ‘’Hedefimiz Torbalılı gençlere sporu sevdirmek ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak.’’ dedi. 15 yıldır basketbol antrenörlüğü yapan Mehmet Akyıldız ise, ‘’Torbalı genç nüfusu oldukça yüksek bir ilçe. Burada gençlerle beraber önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum.’’ şeklinde konuştu.

SEÇMELER CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

13 Aralık Cumartesi günü Koruluk kapalı Spor Salonunda saat 14.00’da basketbol müsabakalarında yarışmak üzere hem takım seçmeleri yapılacağını hem de spor okullarına yeni kayıtlar alınacağını belirten Spor Okullar Koordinatörü Gani Kıratlı, spora meraklı tüm gençleri kurslarına davet etti.