Urla Kızılay Şubesi bir yıl boyunca yaptığı etkinliklerin değerlendirmesi ve yeni yılda yapacakları işlerin koordinesi için biraraya geldi.

Kızılay Şube çalışanları ve gönüllüleri, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cemil Erdemir, Urla Müftüsü Ali Ünal, Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, Hastane başhekimi Dr. Adıgüzel Demirel, Ege Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök, İzmirli sanatçı Mikrop Hikmet ve Urla’da bulunan kurum ve kuruluşların yetkilileri ile İskele Deniz Altı cafe de bir araya geldi.

Urla Kızılay Şube Başkanı Nurgül Saltık, “2014 yılında şube olarak birçok proje ve yardım gerçekleştik. Her zaman yardıma ihtiyacı olanların yanında olduk.. 2015 yılında da tüm yetkililerin ve hayırseverlerin yanımızda olacağını bekliyoruz. Bu vesile ile bize her zaman destek olan başta Kaymakamlığımız ve diğer kurum ve kuruluşlar ile bağışçılarımıza burada teşekkür ediyorum.” dedi.

Nurgül Saltık Kızılay Genel Başkanı Lütfi Akar tarafından gönderilen fincan takımlarını katılanlara hediye etti. Toplantı 2015 yılının hayırlı olması dilekleri bitti.