Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i makamında ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili TBMM Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Torbalı’nın sadece İzmir’in ve Ege’nin değil Türkiye’nin çekim merkezi olduğunu söyledi.

AK Parti Torbalı 5. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Torbalı’ya gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i makamında ziyaret etti. Torbalı’nın büyük bir değişime hazırlandığını, belediye ve kamu hizmetlerini stratejik, sağlıklı bir planlamayla başlayacağını, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ’in de hizmet adamı olduğunu belirten Aydın şunları söyledi: “Torbalı hızla gelişen, ülke ekonomine önemli getirisi olan, vergi ödemelerinde ilçeler bazında birinci olma şerefine kavuşmuştur. Sadece İzmir’in, Ege’nin değil, Türkiye’nin çekim merkezi olmuştur. Bu parlayan yıldızımızı kamu hizmetleri, belediye hizmetleriyle, özel sektörün yatırımlarıyla daha da parlatacağız.”

“PROJE ADAMI”

Torbalı halkının AK Parti Belediyeciliğini tercih ederek büyük bir değişimin meşalesini yaktığını belirten Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çalışkan, gösterişten uzak hizmet ve proje adamı bir belediye başkanı olan Sayın Görmez, önümüzdeki dönemde projeleriyle ilçede önemli hizmetlere hazırlanıyor. Büyükşehir Yasası ile ilçe belediyelerin neler yapabilecekleri açıkça belirtilmiştir. Bizler çıtayı daha da yükseklere taşıyarak, Torbalı’nın öncelikleri konusunda başkanımızın yanında olacağız. Projelerine gerekli desteği vereceğiz.”

Ziyarette, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, AK Parti Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, AK Parti Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan da hazır bulundu.