Vücut Geliştirme Sporu Vakfı’nın düzenlediği ‘‘Şampiyonlar Geçidi’’, insan vücudunun sınırlarını belirleyen bu zorlu sporun yanında sporcu beslenmesine dair yeni trendleri de ön plana çıkaracak.

Vücut Geliştirme Sporu Vakfı’nın sağlıklı yaşam ve spor odağında her yıl geleneksel olarak organize ettiği ‘‘Şampiyonlar geçidi’’ne bu yıl Mavişehir Arena ev sahipliği yapacak. 13 Aralık 2014 günü saat 19.00’da başlayacak organizasyonda, keçi sütü ve süt ürünleri ile tüketicinin vazgeçilmezleri arasına giren Kecheese’de yer alacak. Patenti firmaya ait olan Peynir Döneri ile Mavişehir Arena’da boy gösterecek Kecheese, diyetler ve sporcu beslenmesinde büyük öneme sahip keçi sütü ve ürünlerini sporseverler ile buluşturacak.

Kızartmalık keçi peynirinden yapılan döner sunumu ile diyetler ve sporcu beslenmesinde keçi sütü ve ürünlerinin önemine dikkat çekmeyi amaçladıklarını ifade eden Türer AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özer Türer, keçi sütünden üretilen peynir dönerinin lezzet ve sağlığı ile tartışılmaz olduğunu belirtti. Türer, Saanen cinsi keçilerden elde edilen saf sütle yapılan kızartmalık peynirin Fast-Food’a sağlıklı bir alternatif, sahip olduğu besin değerleri ile de yüksek efor sarf eden sporcular için önemli bir seçenek olduğunu kaydetti.

TÜM SPORSEVERLER DAVETLİ

Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan, bir dönem Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanlığı da yapan Vücut Geliştirme Sporu Vakfı Başkanı Eryetiş Kurtaral, şampiyonlar geçidinin bu sporla ilgili ilgisiz herkesin dikkatini çekeceğini belirterek, ‘‘Şampiyonlar geçidi bir yarışma değil. Festival havasında geçecek bir şov. İzmirlilerin bu şovu ilgiyle izleyeceğini umuyoruz. Bu nedenle 13 Aralık’ta Mavişehir Arena’nın tribünlerini dolu görmek istiyoruz’’ dedi. Sporcu beslenmesinin özellikle vücut geliştirme ile uğraşanlar için hayati bir öneme sahip olduğunu ifade eden Kurtaral, organizasyona katkısından dolayı Özer Türer ve tüm Kecheese çalışanlarına teşekkür etti.