Vücut Geliştirme Sporu Vakfı’nın sağlıklı yaşam ve spor odağında her yıl geleneksel olarak organize ettiği ‘‘Şampiyonlar Geçidi’’ İzmirli sporseverleri Mavişehir Arena’da buluşturdu. Türkiye’nin en başarılı vücut geliştirme sporcuları podyuma çıktığı organizasyon, özel ses ve ışık gösterileriyle tam bir şölene dönüştü.

Vücut geliştirme, fitness ve body fitness kategorilerinde, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren başarılı isimlerin boy gösterdiği Şampiyonlar Geçidi’ne İzmirliler büyük ilgi gösterdi. Ses ve ışık gösterileri eşliğinde podyuma çıkan sporcular, herhangi bir kurala bağlı kalmadan ve yarışma stresine girmeden tüm hünerlerini ortaya koydu.

Şampiyon sporcuların özel gösterileri ile unutulmaz bir geceye dönüşen şovun sponsorlarından Kecheese Patentli lezzeti Peynir döneri ve özel tadımları ile vatandaşlar ve şampiyon sporculardan büyük ilgi gördü. Kecheese’e verilen teşekkür plaketini Türer AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özer Türer Vücut Geliştirme Sporu Vakfı Başkanı, Eski Dünya Şampiyonlarından Eryetiş Kurtaral’dan aldı. Kızartmalık keçi peynirinden yapılan döner sunumu ile diyetler ve sporcu beslenmesinde keçi sütü ve ürünlerinin önemine dikkat çekmeyi amaçladıklarını ifade eden Özer Türer, keçi sütünden üretilen peynir dönerinin lezzet ve sağlığı ile tartışılmaz olduğunu belirtti. Türer, Saanen cinsi keçilerden elde edilen saf sütle yapılan kızartmalık peynirin Fast-Food’a sağlıklı bir alternatif, sahip olduğu besin değerleri ile de yüksek efor sarf eden sporcular için önemli bir seçenek olduğunu kaydetti.