Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak yardımında bulunuyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye olarak dar gelirli vatandaşlara destek olduklarını belirterek, “Kış ayı öncesi bir nebzede olsun vatandaşımıza destek oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Bayraklı Belediyesi kış ayı öncesi vatandaşın yanında oluyor. Bu kapsamda hurdaya ayrılan eşyalar, hayırsever vatandaşlardan gelen bağışlar ve Bayraklı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları neticesinde elde edilen odunlar, Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü odun depolama ve dağıtım ekipleri tarafından paketlenerek, ihtiyaç sahibi aileler için yakacak olarak değerlendiriliyor.

İHTİYAÇ KADAR ODUN VERİLİYOR

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ya da belediye bünyesindeki 23 semt merkezi aracılığıyla taleplerini bildiren dar gelirli ailelere, hanenin ihtiyacı kadar odun veriliyor. Dağıtım araçlarıyla 2014 yılı içerisinde ihtiyaç sahibi 540 ailenin evlerine kadar gidilerek yakacak odunlar teslim edildi. Yakacak yardımının yanı sıra erzak da dağıtıldı. Yardım ailelerden gelen taleplere göre devam edeceği bildirildi.

“VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, dar gelirli vatandaşların her zaman yanında olduklarını olmaya da devam edeceklerini belirterek, “Kış kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kış ayı öncesi bir nebze de olsa destek veriyoruz. Vatandaşlarımıza odun yardımında bulunuyoruz” diye konuştu.