Urla’da, Zeytinalanı Gençlik Spor Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette, Zeytinalanı Gençlik Spor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Karaarslan, spor faaliyetlerini gerçekleştirmek için tesis istediler. Başkan Uyar, Zeytinalanı’nda spor tesisinin ihtiyaç olduğunu ve bunu gerçekleştirmek istediklerini söyleyerek, bu konuda öncelikle yer tespiti yapacaklarını belirtti. Zeytinalanı Gençlik Spor Derneği’nin kulüp olması gerektiğini vurgulayan Başkan Uyar, “Her şekilde Zeytinalanı’nda bir spor tesisi kurmak, Zeytinalanı’nda bulunan çocuklarımızın, gençlerimizin de spor faaliyetlerinden yararlanmasını, sporla yoğrulmasını istiyoruz. Sporun çocuklarımızın hayatını güzelleştirecek çok önemli bir değer olduğunu ben de bir sporcu annesi olarak biliyorum” dedi.

Zeytinalanı Gençlik Spor Derneği Başkanı ve A takımını çalıştıran Nihat Karaaslan, Dernek adına Başkan Uyar’a çiçek vererek; spora, gençliğe verdiği değer ve konuya olan ilgisi için teşekkür etti.

Derneğin 33 sporcudan oluşan minik takımı ve 34 sporcudan oluşan A Takımı şu anda antrenmanlarını Urla 12 Eylül Stadı’nda gerçekleştiriyorlar.