TEMA Vakfı Elbistan Temsilcisi Hüseyin Alp Aslan, tüm vatandaşları 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde TEMA gönüllüsü olmaya davet etti.

“5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde siz de aramıza katılın” diyen TEMA Vakfı Elbistan Temsilcisi Hüseyin Alp Aslan, TEMA gönüllülerinin 20 yıldır Türkiye’nin her bir köşesinde toprağa sahip çıktığını ve hayatı geleceğe taşıdığını kaydetti.

“Gönüllülerimiz 20 yıldır ülkemizin her bir köşesinde toprağa sahip çıkıyor, hayatı geleceğe taşıyor. 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde gönüllülerimize şükranlarımızı sunuyor: İyi ki varsınız diyoruz” diyen Aslan, “Gönüllülük; öyle yüce bir kavram ki, bilgi, zaman, beceri ve deneyimlerinizi toplumsal sorumluluk anlayışıyla hiçbir çıkar gözetmeksizin kişi kurum veya bir sivil toplum kuruluşunun amacı doğrultusunda kullanıyor, insanlığa faydalı olmanın gururunu yaşıyorsunuz. Gönüllülük deneyimi size, kendinizi ve çevrenizi yeniden tanımanıza yarayan bir duygusal gelişim fırsatı sunarken, tanımadığınız, bilmediğiniz ama aynı toprağın insanları olduğunuz bireylerle bir arada olmanın yarattığı zenginlik ve farklı bakış açıları, sosyal sorumluluğunuzu yerine getirmenin sağladığı iç barış ve huzur kazandırır. 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü, gönüllü olmak, aramıza katılmak için güzel bir fırsat. Siz de TEMA gönüllüsü olun yaşama birlikte sahip çıkalım. Toprak yaşamdır” ifadeleri ile tüm vatandaşları TEMA gönüllüsü olmaya davet etti.