Elbistan Ziraat Odası’nda 2015 yılı Şubat ayında gerçekleştirilecek olan olağan genel kurul öncesinde delege seçimi gerçekleştirildi.

Elbistan ilçesinde 92 mahallede gerçekleştirilen seçimlerde oda üyeleri 92 delegeyi belirlemek için sandık başına gitti. Delegeler, Elbistan Ziraat Odası’nın 2015 yılı Şubat ayında yapılacak olan olağan genel kurulunda kullanacakları oylarla odanın meclisinde görev alacak isimleri seçecek. Burada belirlenecek olan oda meclisi ise kendi arasında yapacağı seçimle meclis başkanını ve yönetim kurulunu seçecek. Yönetim kuruluna seçilen isimler ise arasından oda başkanını belirleyecek. Çiftçilerin oy kullandığı sandıklar, mahalle muhtarlarının gözetiminde görevlilere teslim edildi. Yapılan sayım sonrasında da mahalle delegeleri belirlendi.

Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut ise, delege seçimlerinin tüm çiftçilere hayırlı olması temennisinde bulundu. Bulut, “Mahallelerimizde delege seçimleri yapıldı. Delege adaylar belirlendi. Genel kurulumuzu ise Şubat ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Yapılan delege seçimi camiamıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.